6 Haziran 2016 Pazartesi

Unsuz ve yağsız kakaolu badem kurabiyesi




Daha önceden yayınladığım kakaolu badem kurabiyesinin güncellemesi :)
Nefis ve kolay bir kurabiye. 
Muhakkak denemenizi tavsiye ederim.


- yaklaşık 3,5 su bardağı badem tozu
- 1 su bardağı pudra şekeri
- 2 yumurta akı
- 1 yemek kaşığı kakao
- üstü için ayrıca pudra şekeri
Önce kuru malzemeyi harmanlayıp, yumurta aklarını da ekleyip yoğurun. Yuvarlayıp, pudra şekerine bulayın ve yağlı kağıt serili tepsiye dizin. En küçük yuvarlak kalıbın arka tarafı ile üstlerine bastırıp mantar şekli verin. 160-170 C fırında yaklaşık 10 dakika pişirin. Gerçekten aynı pastanelerde satılanlar gibi oluyor. Herkese afiyet olsun.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...